2015年9月にグローバルMBAプログラム(GMBA)を開設します。

経営大学院イノベーション・マネジメント専攻では、2015年9月よりグローバルMBAプログラムを開設いたします。このプログラムは、英語で日本と日本企業の経営を学び、平日夜間と土曜の通学1.5年で修了するグローバル MBAプログラム(GMBA)を設置します。

当研究科が創設以来重点をおいて参りました「大企業のみならず、我が国の中小企業にも精通した人材の育成」をより強化するために、従来の日本語で開講されている平日開講の1年制MBAコース、平日夜間と土曜で学ぶ2年制MBAコースに加えて、英語で日本と日本企業の経営を学び1.5年でMBAを修了するコースを設置します。

The Hosei Business School of Innovation Management (HBS/IM) will begin offering a new Global MBA course (GMBA) in September 2015. Students enrolled in this 1.5-year course will study Japanese business practices, Japanese companies, and Japanese management styles in the English language.

Since its inception, the HBS/IM has focused on producing graduates who have a thorough understanding not only of the major companies, but also of the small and medium-sized enterprises in Japan. As part of our efforts to strengthen the GMBA a course taught in English will be added to our existing Japanese curriculum  (one-year full-time  MBA course and two-year MBA for working professionals).

案内はこちら(Pamphlet is here.)

URL;